Ιστορικο

Η ιστορία της εταιρίας μας

Η Ιστορία αυτής της σύγχρονης μονάδας ξεκινά το 2002 στην Θήβα κάτω από την επωνυμία MICRON-TEC S.A .Είναι μια Ελληνική Οικογενειακή Εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή συστημάτων ρολών ασφαλείας καθώς και βιομηχανικών πορτών.

2004

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Ανεγείρει και μετεγκαταθίσταται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

2007

ΝΕΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Καθετοποιεί την παραγωγή της επενδύοντας σε μηχανολογικό εξοπλισμό παράγοντας πλέον όλα τα πλαστικά εξαρτήματα και καλύπτοντας τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της.

2011

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Επεκτείνει τις κτιριακές εγκαταστάσεις σε 3200 m2 .

2013

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Mε ίδια κεφάλαια προβαίνει στην αγορά οικοπέδου Νιόβης & Καραϊσκάκη στην Μεταμόρφωση Αττικής, για την ανέγερση κέντρου διανομής συνολικού εμβαδού 800m2.

2015

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

To 2015 επεκτείνει τον μηχανολογικό της εξοπλισμό και ξεκινά την παραγωγή φύλλων αλουμινίου με γέμιση πολυουρεθάνης καθώς και οκταγωνικών αξόνων

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σήμερα η Εταιρεία λειτουργεί στο 58ο χλμ Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας γηπεδικών εκτάσεων 12000 m2 και κτιριακών εγκαταστάσεων 3200 m2. Διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει:

 

 • Δύο γραμμές παραγωγής φύλλων Αλουμινίου-Πολυουρεθανής και οκταγωνικών αξόνων.
 • Τμήμα Μηχανουργικών Κατεργασιών για την κατασκευή καλουπιών.
 • Injection Mηχανή-Ξηραντήρας-Τροφοδότης-Σπαστήρας-Ψυκτική Μονάδα για την παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων.
 • 5 Γραμμές Παραγωγής Πλαστικών Προφίλ .
 • Εργαστήριο Δοκιμών Ανεμοπίεσης.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Σήμερα είναι μία καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα διασφαλίζοντας και κάνοντας πράξη Βασικούς Πυλώνες με στόχο:

 

 • Την Έρευνα στις μελλοντικές ανάγκες των πελατών.

 

 • Την Επινόηση Καινοτόμων Προϊόντων για την Ασφάλεια, Άνεση, Εργονομία και Ευκολία στην χρήση του καταναλωτή.

 

 • Τον Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη Πρωτότυπου.

 

 • Την Δοκιμή πρωτότυπου.

 

 • Τον Έλεγχο πρώτων υλών.

 

 • Την Διασφάλιση Ποιότητας σε όλα τα παραγόμενα προϊόντα της.

 

Σήμερα αποτελεί τον Ιδανικό Συνεργάτη διότι       Η Εξέλιξη μαζί μας δεν σταματά Ποτέ…

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Η εταιρεία με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος εφαρμόζει το ολικό σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά ISO 14001 : 2015. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί είναι:

 

Πλαστικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή όλων των εξαρτημάτων ρολού. Τα ακατάλληλα εξαρτήματα καθώς και τα υπολείμματα σπάζονται και επαναχυτεύονται, μη δημιουργώντας έτσι στερεά απόβλητα, ανακυκλώνοντάς τα στο 100% .

 

Έλασμα Αλουμίνιου για την παραγωγή ρολού με πολυουρεθάνη. Τα μεν ρινίσματα που δημιουργούνται κατά την διαδικασία κοπής απορροφώνται και αποθηκεύονται. Τα δε αποκόμματα και τα ακατάλληλα προς διάθεση τοποθετούνται σε ειδικούς κάδους.

 

Έλασμα Σιδήρου για την παραγωγή οκταγωνικών αξόνων. Τα ρινίσματα που δημιουργούνται και τα ακατάλληλα προς διάθεση τοποθετούνται σε ειδικούς κάδους.

 

Χαρτί Συσκευασίας για την προστασία των προϊόντων το οποίο είναι 100% ανακυκλώσιμο, μη τοξικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

 

Οι ποσότητες Αλουμινίου ,Σιδήρου και Χαρτιού Καταγράφονται Στο Βιβλίο Ανακυκλωθέντων σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Βιομηχανίας και δίδονται σε πιστοποιημένη εταιρεία ανακύκλωσης με την οποία έχει συνάπτει σύμβαση Μεταφοράς και Ανακύκλωσης.

 

Σε καμία από τις παραγωγικές διαδικασίες δεν δημιουργούνται υγρά απόβλητα καθώς και τοξικά αέρια.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η  Εταιρεία μας εφαρμόζει Ολικό Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2008 και το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά ISO 14001 : 2015. Όλα της τα προϊόντα διαθέτουν σήμανση CE και όλες οι καινοτομίες που υπάρχουν έχουν κατοχυρωθεί στον ΟΒΙ (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) και στο ΕPO ( European Patent Office ) .